matterhorn.jpg

 

Partner en ondersteuner

Partner

yourSRI heeft wereldwijde partnerschappen gesloten met geselecteerde service- en gegevensproviders om de volgende generatie ESG-services aan te kunnen bieden. Door onafhankelijke, uitgebreide en aangepaste rapportage-oplossingen aan te bieden, vullen we onze partners aan en scheppen we toegevoegde waarde. Deze gecombineerde expertise en invloed vormen de basis voor onze gezamenlijk geïntegreerde aanpak en stellen klanten in staat om een diepgaande vergelijking van beleggingsproducten te maken.

 

Samen met onze partners proberen we het bewustzijn over trends en problemen op het gebied van duurzaam beleggen te bevorderen en te vergroten, voor meer transparantie, vergelijkbaarheid en meetbaarheid.

 

 

 

 

CDP is een internationale non-profitorganisatie die bedrijven en overheden stimuleert om hun uitstoot van broeikasgassen te verminderen, waterbronnen te beschermen en bossen te redden. We zijn verkozen tot de nummer één aanbieder van klimaatonderzoek door investeerders. Door samen te werken met institutionele beleggers met een vermogen van US $ 100 biljoen, maken we gebruik van de macht van investeerders en kopers om bedrijven te motiveren hun milieueffecten openbaar te maken en te beheren. CDP, voorheen het Carbon Disclosure Project, is een van de oprichters van de We Mean Business Coalition.

 

 

 

 

ISS, opgericht in 1985 als Institutional Shareholder Services Inc., 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen voor corporate governance en verantwoord beleggen (RI, responsible investment) voor eigenaren van activa, vermogensbeheerders, hedgefondsen en aanbieders van activadiensten. De oplossingen van ISS omvatten: objectief governance-onderzoek en aanbevelingen; verantwoord-beleggengegevens, analyse en onderzoek; end-to-end-oplossingen voor proxy voting en distributie; turnkey securities class-action claims management (geleverd door Securities Class Action Services, LLC); en betrouwbare global governance-gegevens en modelleringshulpmiddelen.

 

 

 

 

MSCI Inc. is een toonaangevende leverancier van investeringsbeslissingen ter ondersteuning van beleggers wereldwijd, met inbegrip van vermogensbeheerders, banken, hedgefondsen en pensioenfondsen. MSCI-producten en -diensten omvatten indexen, portfoliorisico- en prestatieanalyses en beheertools. Tot de paradepaardjes van het bedrijf behoren bijvoorbeeld de MSCI-indexen met naar schatting US $ 9 triljoen die op wereldwijde schaal worden gebenchmarkt. MSCI ESG Research is een toonaangevende bron van milieu-, sociale en governance (ESG) -beoordelingen en screening- en compliancetools voor adviseurs, managers en activabezitters wereldwijd. De producten en diensten worden door beleggers gebruikt om ESG-factoren in hun beleggingsprocessen te integreren. MSCI heeft zijn hoofdkantoor in New York, met onderzoeks- en commerciële kantoren over de hele wereld

 

 

 

 

Thomson Reuter/Lipper: In een industrie die steeds complexer wordt, onderscheidt Lipper zich als de vooraanstaande leverancier van onafhankelijk onderzoek, wereldwijde collectieve beleggingscontent en evaluaties van instrumenten waarmee beleggers en financiële professionals de waarde van beleggingsproducten kunnen begrijpen en erover kunnen communiceren. Lipper biedt gegevens van topkwaliteit, fondsratings, analytische hulpmiddelen en wereldwijd commentaar via gespecialiseerde productaanbiedingen. Lipper is een dochteronderneming van Thomson Reuters, 's werelds toonaangevende bron van intelligente informatie voor bedrijven en professionals. Thomson Reuters combineert branchekennis met innovatieve technologie om kritische informatie te leveren aan toonaangevende besluitvormers, mogelijk gemaakt door 's werelds meest vertrouwde nieuwsorganisatie. Gesteund door de middelen en kennis van Thomson Reuters, biedt Lipper ongeëvenaarde expertise en inzicht in de fondsensector.

 

 

 

 

 

Supporter

 

We willen ook onze supporters in de verschillende landen hartelijk bedanken. yourSRI streeft naar transparantie van de markt en draagt in belangrijke mate bij aan een duurzame sociale, ecologische en economische ontwikkeling. En deze visie wordt gedeeld door onze supporters.